Mögelsanering i Borås

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Borås. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Borås samlade. Bor du i eller i närheten av Borås och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Borås. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Borås så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Borås nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Borås

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Borås.

Anticimex AB
Åsboholmsg. 6
504 51 BORÅS

Annons:

Mögelsanering i Borås

Företag som utför mögelsanering i Borås arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Borås och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Borås

I Borås finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borås om du vill veta om mer än mögelsanering i Borås.

I Borås hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Borås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.