Mögelsanering i Askim

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Askim. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Askim samlade. Bor du i eller i närheten av Askim och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Askim. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Askim så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Askim nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Askim

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Askim.

Gitab
Datav. 12 B
436 32 ASKIM

Annons:

Mögelsanering i Askim

Företag som utför mögelsanering i Askim arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Askim och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Askim

I Askim finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askim om du vill veta om mer än mögelsanering i Askim.

I Askim hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Askim som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.