Mögelsanering i Västerås

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Västerås. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Västerås samlade. Bor du i eller i närheten av Västerås och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Västerås. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Västerås så kan du kontakta någon av alla våra 3 olika mögelsanerare som du hittar i Västerås nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Västerås

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Västerås.

Relita Skadeservice AB
Lågspänningsgatan 7
721 37 Västerås


OCAB Västmanland
Pilgatan 25
721 30 Västerås


Anticimex AB
Isolatorv. 3
721 37 Västerås

Annons:

Mögelsanering i Västerås

Företag som utför mögelsanering i Västerås arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Västerås och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Västerås

I Västerås finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du lära dig mer om Västerås om du vill veta om mer än mögelsanering i Västerås.

I Västerås hittade vi totalt 3 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Västerås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Västmanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.