Mögelsanering i Hallstahammar

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Hallstahammar. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Hallstahammar samlade. Bor du i eller i närheten av Hallstahammar och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Hallstahammar. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Hallstahammar så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Hallstahammar nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Hallstahammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Hallstahammar.

Mellansvensk Industrisanering AB
Eriksbergsv. 20
734 92 Hallstahammar

Annons:

Mögelsanering i Hallstahammar

Företag som utför mögelsanering i Hallstahammar arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Hallstahammar och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallstahammar om du vill veta om mer än mögelsanering i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Hallstahammar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Västmanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.