Mögelsanering i Umeå

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Umeå. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Umeå samlade. Bor du i eller i närheten av Umeå och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Umeå. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Umeå så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Umeå nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Umeå

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Umeå.

Anticimex AB
Formv. 15
906 21 UMEÅ

Annons:

Mögelsanering i Umeå

Företag som utför mögelsanering i Umeå arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Umeå och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Umeå

I Umeå finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du lära dig mer om Umeå om du vill veta om mer än mögelsanering i Umeå.

I Umeå hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Umeå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.