Mögelsanering i Stockholm

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Stockholm. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Stockholm samlade. Bor du i eller i närheten av Stockholm och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Stockholm. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Stockholm så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Stockholm nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Stockholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Stockholm.

Ocab Nacka/city
Sundstabacken 10
120 30 Stockholm

Annons:

Mögelsanering i Stockholm

Företag som utför mögelsanering i Stockholm arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Stockholm och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stockholm om du vill veta om mer än mögelsanering i Stockholm.

I Stockholm hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Stockholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.