Mögelsanering i Solna

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Solna. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Solna samlade. Bor du i eller i närheten av Solna och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Solna. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Solna så kan du kontakta någon av alla våra 2 olika mögelsanerare som du hittar i Solna nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Solna

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Solna.

Polygon AK
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA


AK-Konsult Indoor Air AB
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA

Annons:

Mögelsanering i Solna

Företag som utför mögelsanering i Solna arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Solna och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Solna

I Solna finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du lära dig mer om Solna om du vill veta om mer än mögelsanering i Solna.

I Solna hittade vi totalt 2 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Solna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.