Mögelsanering i Sollentuna

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Sollentuna. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Sollentuna samlade. Bor du i eller i närheten av Sollentuna och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Sollentuna. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Sollentuna så kan du kontakta någon av alla våra 3 olika mögelsanerare som du hittar i Sollentuna nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Sollentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Sollentuna.

Ocab Stockholm Norrort
Gustavslund 10
192 77 SOLLENTUNA


Anticimex AB
Kuskv. 8
191 62 Sollentuna


Nomor AB
Glimmerv. 14
191 62 Sollentuna

Annons:

Mögelsanering i Sollentuna

Företag som utför mögelsanering i Sollentuna arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Sollentuna och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du lära dig mer om Sollentuna om du vill veta om mer än mögelsanering i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi totalt 3 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Sollentuna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.