Mögelsanering i Skärholmen

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Skärholmen. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Skärholmen samlade. Bor du i eller i närheten av Skärholmen och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Skärholmen. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Skärholmen så kan du kontakta någon av alla våra 2 olika mögelsanerare som du hittar i Skärholmen nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Skärholmen

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Skärholmen.

Relita
Stensätrav. 9
127 39 Skärholmen


AB Wasa Skadeservice
Vita Liljans v. 59
127 60 Skärholmen

Annons:

Mögelsanering i Skärholmen

Företag som utför mögelsanering i Skärholmen arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Skärholmen och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du lära dig mer om Skärholmen om du vill veta om mer än mögelsanering i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi totalt 2 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Skärholmen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.