Mögelsanering i Lidingö

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Lidingö. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Lidingö samlade. Bor du i eller i närheten av Lidingö och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Lidingö. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Lidingö så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Lidingö nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Lidingö

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Lidingö.

Mixie Line AB / Hydrostop
Terrängv. 3
181 29 LIDINGÖ

Annons:

Mögelsanering i Lidingö

Företag som utför mögelsanering i Lidingö arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Lidingö och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lidingö om du vill veta om mer än mögelsanering i Lidingö.

I Lidingö hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Lidingö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.