Mögelsanering i Kungsängen

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Kungsängen. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Kungsängen samlade. Bor du i eller i närheten av Kungsängen och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Kungsängen. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Kungsängen så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Kungsängen nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Kungsängen

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Kungsängen.

Husfrid
Frölunda
196 93 KUNGSÄNGEN

Annons:

Mögelsanering i Kungsängen

Företag som utför mögelsanering i Kungsängen arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Kungsängen och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsängen om du vill veta om mer än mögelsanering i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Kungsängen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.