Mögelsanering i Kista

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Kista. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Kista samlade. Bor du i eller i närheten av Kista och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Kista. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Kista så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Kista nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Kista

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Kista.

UHT, Uvån Hagfors Teknologi AB
Kistagången 2
164 40 KISTA

Annons:

Mögelsanering i Kista

Företag som utför mögelsanering i Kista arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Kista och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Kista

I Kista finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du lära dig mer om Kista om du vill veta om mer än mögelsanering i Kista.

I Kista hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Kista som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.