Mögelsanering i Järfälla

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Järfälla. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Järfälla samlade. Bor du i eller i närheten av Järfälla och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Järfälla. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Järfälla så kan du kontakta någon av alla våra 3 olika mögelsanerare som du hittar i Järfälla nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Järfälla

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Järfälla.

Industri & Skadesanering AB
Datav. 8
175 43 JÄRFÄLLA


Töjna Grund AB
Skarprättarv. 12 G
176 77 JÄRFÄLLA


L G T:s Fast Dry Systems AB
Runstensv. 5
175 61 JÄRFÄLLA

Annons:

Mögelsanering i Järfälla

Företag som utför mögelsanering i Järfälla arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Järfälla och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du lära dig mer om Järfälla om du vill veta om mer än mögelsanering i Järfälla.

I Järfälla hittade vi totalt 3 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Järfälla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.