Mögelsanering i Bandhagen

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Bandhagen. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Bandhagen samlade. Bor du i eller i närheten av Bandhagen och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Bandhagen. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Bandhagen så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Bandhagen nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Bandhagen

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Bandhagen.

S S H Specialsaneringar KB
Stallarholmsv. 32
124 59 BANDHAGEN

Annons:

Mögelsanering i Bandhagen

Företag som utför mögelsanering i Bandhagen arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Bandhagen och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du lära dig mer om Bandhagen om du vill veta om mer än mögelsanering i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Bandhagen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.