Mögelsanering i Lund

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Lund. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Lund samlade. Bor du i eller i närheten av Lund och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Lund. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Lund så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Lund nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Lund

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Lund.

Anticimex
Skifferv. 84
224 78 Lund

Annons:

Mögelsanering i Lund

Företag som utför mögelsanering i Lund arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Lund och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Lund

I Lund finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lund om du vill veta om mer än mögelsanering i Lund.

I Lund hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Lund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.