Mögelsanering i Lomma

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Lomma. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Lomma samlade. Bor du i eller i närheten av Lomma och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Lomma. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Lomma så kan du kontakta någon av alla våra 2 olika mögelsanerare som du hittar i Lomma nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Lomma

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Lomma.

Villaklimat OBM AB
Järng. 11
234 35 LOMMA


Lomma Sanering
Aspg. 5
234 41 Lomma

Annons:

Mögelsanering i Lomma

Företag som utför mögelsanering i Lomma arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Lomma och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Lomma

I Lomma finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lomma om du vill veta om mer än mögelsanering i Lomma.

I Lomma hittade vi totalt 2 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Lomma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.