Mögelsanering i Höör

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Höör. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Höör samlade. Bor du i eller i närheten av Höör och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Höör. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Höör så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Höör nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Höör

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Höör.

Power Clean Skåne
Terminalv. 7
243 35 HÖÖR

Annons:

Mögelsanering i Höör

Företag som utför mögelsanering i Höör arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Höör och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Höör

I Höör finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du lära dig mer om Höör om du vill veta om mer än mögelsanering i Höör.

I Höör hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Höör som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.