Mögelsanering i Fleninge

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Fleninge. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Fleninge samlade. Bor du i eller i närheten av Fleninge och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Fleninge. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Fleninge så kan du kontakta någon av alla våra 1 olika mögelsanerare som du hittar i Fleninge nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Fleninge

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Fleninge.

Söderlindhs
Fleningevägen 315
254 77 FLENINGE

Annons:

Mögelsanering i Fleninge

Företag som utför mögelsanering i Fleninge arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Fleninge och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Fleninge

I Fleninge finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fleninge om du vill veta om mer än mögelsanering i Fleninge.

I Fleninge hittade vi totalt 1 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Fleninge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.