Mögelsanering i Örebro

Annons:
Professionell och effektiv mögelsanering i Örebro. Här hittar du alla de bästa företagen som utför mögelsanering i Örebro samlade. Bor du i eller i närheten av Örebro och behöver få din bostad sanerad från mögel kan du här hitta de bästa företagen som finns i Örebro. Om du till exempel behöver sanera kontoret, har ett hus med mögel eller liknande i Örebro så kan du kontakta någon av alla våra 2 olika mögelsanerare som du hittar i Örebro nedan.
Annons:

Mögelsaneringsföretag i Örebro

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som arbetar med sanering av mögel i Örebro.

OCAB Närke
Nastagatan 12A
702 27 Örebro


Skadeteknik Sverige AB
Nastagatan 15
702 27 Örebro

Annons:

Mögelsanering i Örebro

Företag som utför mögelsanering i Örebro arbetar främst med att undersöka samt sanera hem och kontor som drabbats av mögel. Bor du i Örebro och behöver hjälp med ett mögelproblem eller vill undersöka något som du misstänker kan vara skadligt mögel så använd någon av alla företagen som finns listade ovan.

Mögelsaneringsfakta om orten Örebro

I Örebro finns det minst ett aktivt mögelsaneringsföretag och nedan hittar du allmän information om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örebro om du vill veta om mer än mögelsanering i Örebro.

I Örebro hittade vi totalt 2 mögelsaneringsföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon mögelsanerare i Örebro som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom mögelsanering i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som kan mögelsanering

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som kan hjälpa dig med mögelsanering till bra pris.